Slobodan i Otvorenog Srca – Marko Traži Srodnu Dušu

Zdravo svima! Ja sam Marko, putnik duše i ljubavi koji traži nekoga s kim će deliti svet oko sebe. Ovde sam da pronađem nekoga posebnog, nekoga ko će deliti smeh, avanture i trenutke tišine sa mnom.

O meni: Duboko sam posvećen umetnosti, putovanjima i istraživanju različitosti života. Volim šetati prirodom, uživati u dobroj hrani i ispijati kafu uz zanimljivu knjigu. Sa jakim smislom za humor, uvek se trudim pronaći radost u svakodnevnim stvarima.

Šta tražim: Osoba koja ceni iskrenost, raznolikost i ljubav prema životu. Bitno mi je da se osećamo udobno jedno sa drugim, bez obzira gde se nalazimo. Ako voliš spontane izlete, plesne poduhvate i ukusnu večeru kod kuće, mogli bismo biti savršen spoj!

Otvoren sam za sve različitosti i želim nekoga ko je autentičan i svestran. Ako ti deliš moju strast za životom, pozivam te da zajedno ispijamo kafu ili čaj i delimo osmehe.

Pošalji mi poruku ako želiš zajedno kreirati priču punu smeha, ljubavi i nezaboravnih trenutaka. Radujem se upoznavanju sa tobom!

Gay oglas objavljen na Gay SMS Oglasi sva prava zadrzana.

Postavite svoj gay oglas već danas!

Pošaljite SMS sa tekstom GAY i vašim oglasom na broj 6218.

Cena poruke: 120 rsd, dostupno za sve mreže u Srbiji!

Pošaljite svoj oglas danas i pronađite pravu osobu!

VAZNO! Vas oglas ce biti objavljen zajedno sa vasim brojem telefona na nekoliko najvecih portala gay oglasi u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *